Retail Manager

Står der ledelse og ansvar i stjernerne for din fremtid? Så gør dig klar til det mest oplagte karrierevalg for dig. Retail Manager uddannelsen i Bilka er for dig, der vil have det maksimale ud af dine kompetencer – og karriere.

Efter afsluttet uddannelse kan du drible direkte videre til en lederstilling.

ADGANGSKRAV

Gennemført salgsassistentuddannelse

VARIGHED

1 år

ØKONOMI

Faglært løn

Hvad laver en Retail Manager?

En uddannelse til Retail Manager i Bilka er det helt rette for dig, der er klar til næste store skridt i din karriere efter endt salgselevuddannelse. 

Her suppleres dine kompetencer og den opnåede viden med nye discipliner. Alt fra ledelse til kommunikation, drift og salg. 

Er du klar til at tage ansvar? Som Retail Manager får du dine egne ansvarsområder, og vi forventer, at du lever op til ansvaret. Du skal være klar til en uddannelse i moderne ledelse, og både teori og praksis er på højt og ambitiøst niveau. 

Og hvad endnu bedre er? Du får en uddannelse, der er meget anerkendt i branchen. Du går en fremtid i møde, hvor dine karrieremuligheder er mange. Både internt og eksternt.

 

Uddannelsesforløbet

Retail Manager uddannelsen i Bilka giver dig en detailuddannelse, der består af 6 læringsmoduler. Heraf foregår ét af modulerne i en europæisk storby.

Uddannelsen indeholder to akademifag: forretningsforståelse i detailhandlen og ledelse i praksis. 

Under hele uddannelsen har du mulighed for at arbejde målrettet med egen personlige udvikling og dine faglige kompetencer.

Vi har fokus på at udvikle dit overblik, give dig mulighed for at tage ansvar og planlægge både tid og projekter. Det er efterspurgte kompetencer, der giver dig et solidt fundament og et godt springbræt, til en lederkarriere i detailbranchen.

22

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for Retail Manager.

Se ledige stillinger