Management Trainee

Drømmer du om at blive leder? Så er uddannelse til Management Trainee i Bilka den rette vej for dig. En uddannelse, der giver dig rammerne til at udleve dine drømme og indfri dine ambitioner.

Som Management Trainee hos Bilka melder du dig klar til et udfordrende læringsmiljø med garanti for læring og et højt ambitionsniveauet.

ADGANGSKRAV

HHX, EUD/EUX Business eller STX/HF/HTX + 5 ugers EUS

VARIGHED

2 år

ØKONOMI

Elevløn

Hvad laver en Management Trainee?

Som Management Trainee i Bilka får du dine egne ansvarsområder. Vi giver dig en uddannelse i moderne ledelse, hvor både teori og praksis foregår på et højt og ambitiøst niveau. 

Hverdagen vil være en kombination af salg, ledelse og drift. Derudover indeholder uddannelsen, og dermed din hverdag, helt centrale elementer som kommunikation, planlægning og samarbejde.

 

Uddannelsesforløbet

Som Management Trainee i Bilka får du en detailuddannelse. Uddannelsen består af 8 læringsmoduler, hvoraf ét af modulerne finder sted i en europæisk storby.

Uddannelsen giver dig et akademifag: værdiskabende salg. 

I løbet af hele uddannelsen vil der være et målrettet fokus på din personlige udvikling – sideløbende med et skarpt øje på din faglige ekspertise.

På uddannelsen får du derudover mulighed for at udvikle dit overblik, tage ansvar og planlægge både tid og projekter. Tilsammen giver det dig solide kompetencer, der bidrager til et stærkt fundament for din karriere – og lederkarriere. 

Management Trainee uddannelsen i Bilka tager to år. Når de to år er afsluttet, vil vi vurdere din indsats og performance og tage stilling til, hvorvidt du ansættes i en udviklende stilling.

Vil du vide mere om vores Management Trainee uddannelse? 

Læs mere her.

21

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for Management Trainees.

Se ledige stillinger