Gourmetslagter med speciale i delikatesse

Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel vi er meget stolte af.

Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

ADGANGSKRAV

9./10. klasse

VARIGHED

Fra 3,5 år

ØKONOMI

Elevløn

Hvad laver en gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Kunder forbinder ofte vores varehuse med lækre delikatesser og friske råvarer. Det er naturligvis noget vi er stolte af – og det giver dig, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en helt central rolle. 

Du står hver dag bag de madoplevelser, der giver vores kunder lysten til at komme igen og igen. Et kvalitetsstempel, som vi sætter stor pris på at have. 

At tilberede og anrette lækre delikatesser er din primære opgave. Det passer godt sammen med din passion for gode råvarer, og dit fokus på at udvikle de delikatesseoplevelser, som fremtiden – og fremtidens kunder – efterspørger.

 

Uddannelsesforløbet

Fremtiden har fået et kvalitetsstempel – og det påvirker dig og din karriere. Du har, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en helt central rolle i den udvikling. Din uddannelse i Bilka er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole.

Ud over kombinationen af praktisk og teori, vil du komme på to skoleophold på Salling Group Academy i Ebeltoft. Her vil du, sammen med andre elever fra føtex og Salling Group, udvikles og udfordres. 

I perioderne mellem skoleophold har du din daglige gang i varehuset. Her arbejder du tæt sammen dit team, hvor I har særligt fokus på kunder og råvarer. Derudover har I mulighed for at afprøve den viden, som I har fået på de forskellige skoleophold. 

Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, så starter du med at tage grundforløbet inden for slagterfaget på en erhvervsskole. Denne del af uddannelsen har en varighed af 6 måneder. Herefter skal du stå i lære i 3,5 år.

Har du allerede gennemført grundforløbet inden du starter i lære hos os? Så skal du blot stå i lære i 3,5 år.

Dit springbræt til en spændende karriere

Som gourmetslagter med speciale i delikatesse kan du se frem til en spændende karriere. Du bliver en del af vores engagerede team, hvor du får mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for kødsalgtning, forberedelse af charcuteri og specialiteter og udforske nye smagskombinationer.

Din karriere i Bilka vil være fyldt med en bred vifte af udviklingsmuligheder, der giver dig mulighed for at udforske dit potentiale og nå nye højder. Din succes er vores succes, og vi ser frem til at have dig med på holdet.

12

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for gourmetslagterelever med speciale i delikatesse i Bilka.

Se ledige stillinger