Har du viljen til at blive den dygtigste bager?

Der ligger en stor ære i bagerfaget, som har en lang tradition bag sig. Når du træder ind i indgangen til varehuset er noget af det første, der møder dig, duften af friskbagt brød. Vores kunder har store forventninger til varerne i bageriet.

At være bagerelev i Bilka betyder ikke, at du altid skal stå tidligt op. Det skal du indimellem, men kunderne i vores varehuse skal kunne købe frisk brød i hele åbningstiden, og det skal du være med til at sørge for.

Din uddannelse er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på teknisk skole. Du kommer også på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Bilka på Salling Group Academy, Bøgehøj.

Har du appetit på mere? Bare rolig – vi har en spændende fremtid ventende på dig, der gerne vil gøre karriere hos os efter endt uddannelse.

Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og fremtidsmuligheder lige her.

 

Vi har en karrierevej til dig der har viljen

Klik på et trin for at se hele karrierevejen

1. TRIN
Bagerelev
2. TRIN
Bagersvend
3. TRIN
Produktions-koordinator
4. TRIN
Produktions-leder
5. TRIN
Bagermester
6. TRIN
Sektionschef

SALLING GROUP SKILLS

I Salling Group ynder vi at dyrke de elever, der sætter en ekstra dyd i at levere en god indsats. Derfor afholder vi hvert år Salling Group Skills, hvor vores bager- og gourmetslagterelever dyster om ære, anerkendelse og flotte præmier.

Her trænes de faglige discipliner – og ikke mindst skal eleverne samarbejde på tværs af håndværk med henblik på at sammensætte og lave lækre menuer bestående af bagværk, kød, garniture og desserter. Salling Group Skills er passion for håndværket.

Find vej videre

Bliv en del af holdet

Se ledige stillinger

Klik her

Hold dig opdateret

Få tilsendt nyheder omkring uddannelsen

Se de andre uddannelser

Klik på den uddannelse du er klar til at vise viljen

Management Trainee

Salgselev

Gourmetslagter med speciale i delikatesse

Gourmetslagter

Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram