Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Råvare og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser som gør, at vores kunder kommer igen og igen. Så hvis du brænder for at kredse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

Du bliver ekspert i tilberedning og anretning af varer, men du lærer også en masse om ernæring, hygiejne, salg og kundevejledning. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Udover skoleopholdene på teknisk skole deltager du også på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Bilka.

Har du appetit på mere? Bare rolig – vi har en spændende fremtid ventende på dig, der gerne vil gøre karriere hos os efter endt uddannelse.

Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og fremtidsmuligheder lige her: Gourmetslagter speciale delikatesse.

UDDANNELSESFAKTA

På skoleopholdene undervises du fx i:

  • Finopskæring
  • Madlavning
  • Anretning
  • Smørrebrød og færdigretter
  • Praktisk anvendelse af ernæringslære
  • Lovgivning

Du afslutter uddannelsen med en svendeprøve.

Vi har en karrierevej til dig der har viljen

1. TRIN
Gourmetslagter-elev med speciale i delikatesse
2. TRIN
Gourmetslagter-svend med speciale i delikatesse
3. TRIN
Produktions-koordinator
4. TRIN
Produktionsleder
5. TRIN
Slagtermester
6. TRIN
Sektionschef

SALLING GROUP SKILLS
I Salling Group ynder vi at dyrke de elever, der sætter en ekstra dyd i at levere en god indsats. Derfor afholder vi hvert år Salling Group Skills, hvor vores bager- og gourmetslagterelever dyster om ære, anerkendelse og flotte præmier.

 

Her trænes de faglige discipliner – og ikke mindst skal eleverne samarbejde på tværs af håndværk med henblik på at sammensætte og lave lækre menuer bestående af bagværk, kød, garniture og desserter. Salling Group Skills er passion for håndværket.

Se ledige stillinger

Find vej videre

Hold dig opdateret

Få tilsendt nyheder omkring uddannelsen

Se de andre uddannelser

Klik på den uddannelse du er klar til at vise viljen