Har du viljen til at blive den dygtigste salgselev?

Salgseleven er det første kunderne møder ude i varehusene. Du kender det sikkert godt – som kunde oplever man hurtigt forskellen på en salgselev der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én der ikke er. Det er forskellen der gør, at kunderne kommer igen og igen. Som salgselev i Bilka har vi derfor store forventninger til dig. Det er en kliché at salgselever blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Som salgselev bliver du fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

 

Så er du på jagt efter en elevuddannelse, hvor mulighederne for at gøre karriere er rigtig gode? Har du gå-på-mod og evner til at gennemføre et seriøst uddannelsesforløb– så er salgselevuddannelsen lige noget for dig!

Uddannelsesforløbet strækker sig over 2 år og er en kombination af praktik i varehuset og teori på Salling Group Academy i Ebeltoft. Uanset hvilken baggrund du kommer med, kan du blive elev hos os – det er din personlighed, dit engagement og drive, der tæller.

Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og adgangskrav lige her: FAQ Salgselev.

 

SKOLEOPHOLD

  • Modul 1 – Kommunkation og samarbejde
  • Salg af produkter
  • Varehusets som salgsmaskine
  • Personligt salg og service
  • Varehusets værktøjer
  • Varehusets koncepter
  • Modul 2 – Varehusopbygning
  • Derudover er der tildelt 37 timer til udarbejdelse af fagprøven, hvorefter uddannelsen afsluttes med en fagprøveeksamen.

Vi har en karrierevej til dig der har viljen

1. TRIN
Elev
2. TRIN
Salgselev
3. TRIN
Teamkoordinator Salgsleder
4. TRIN
Souschef Teamleder
5. TRIN
Funktionschef Butikschef
6. TRIN
Varehuschef

Se ledige stillinger

Find vej videre

Hold dig opdateret

Få tilsendt nyheder omkring uddannelsen

Se de andre uddannelser

Klik på den uddannelse du er klar til at vise viljen