Salgselev

Er du på jagt efter en uddannelse, hvor dine karrieremuligheder er mange og ansvaret stort? Ønsker du dig en arbejdsdag med flere forskellige opgaver, og brænder du for kundekontakt og den gode service?

Så er en uddannelse som salgselev i Bilka det helt rette for dig!

ADGANGSKRAV

HHX, EUD/EUX Business eller STX/HF/HTX + 5 ugers EUS

VARIGHED

2 år

ØKONOMI

Elevløn

Hvad laver en salgselev?

Salgseleven i Bilka er helt fremme i første række. Du er den allerførste kunderne møder i vores varehuse. Det giver dig naturligvis en central og vigtig rolle, der kommer med et stort ansvar. 

Og med ansvar kommer forventninger. I Bilka har vi store forventninger til dig. Til gengæld kvitterer vi med en seriøs investering i din fremtid, din karriere og din udvikling. 

Du vil hver dag berøre områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og en masse andre spændende opgaver.

 

Uddannelsesforløbet

Er du klar til at være med, hvor det sker? Allerede fra begyndelsen af din uddannelse som salgselev i Bilka, vil du tage del i et aktivt og udfordrende arbejdsliv. 

Selvom du er under uddannelse, vil du få et stort ansvar, der giver dig mulighed for at gøre en forskel og afprøve teori i praksis. 

Leder du efter en elevuddannelse, hvor mulighederne for din karriere er gode? Er du klar til at tage initiativ, gennemføre et seriøst uddannelsesforløb og gå efter dine ambitioner og drømme? Så er salgselevuddannelsen i Bilka uden tvivl noget for dig!

Uddannelsesforløbet forløber over 2 år, hvor din rygsæk bliver fyldt op med en kombination af faglig viden og praktisk erfaring. Dels i praktik i varehuset og dels med teori på Salling Group Academy i Ebeltoft.

 

Læs mere om uddannelsen på detailhandelsuddannelsen.dk

 

Dit springbræt til en spændende karriere

Som salgselev i Bilka åbner du døren til en verden af udviklingsmuligheder. Din succes er vores succes, og vi stræber os på at give dig det bedste grundlag for, at du kan vokse og udvikle dig.

Uanset om du ønsker at stige i graderne og blive leder eller specialisere dig inden for et bestemt område, hjælper vi dig med at udforske dit potentiale og nå dine mål.

Så hvis du er klar til at tage springet, og har du personlighed, engagement og drive? Så er der en plads på elevholdet til dig!

 

17

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for salgselever i Bilka.

Se ledige stillinger