Gourmetslagter

Er du vild med gode råvarer, madlavning og høj kvalitet? Og har du en solid appetit på din karriere? Følg opskriften, der indeholder høj faglighed og god smag, og bliv gourmetslagterelev i Bilka!

Her venter dig en spændende fremtid, hvor karrieremulighederne er gode.

ADGANGSKRAV

9./10. klasse

VARIGHED

Fra 3,5 år

ØKONOMI

Elevløn

Hvad laver en gourmetslagter?

Lækkert kød, garniture og smagfulde delikatesser er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

En vigtig del af arbejdet som gourmetslagter består i at rådgive kunderne om tilberedningen af de udskæringer, der findes i køledisken, så det lærer du også.

 

Uddannelsesforløbet

Fremtiden har fået et kvalitetsstempel. Her har du, som gourmetslagter i Bilka, en vigtig rolle. Og der er brug for dig. Din uddannelse er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole.

Derudover vil du komme på to skoleophold på Salling Group Academy i Ebeltoft, hvor du sammen med andre elever fra Bilka, og Salling Group, vil lære al den teori, som giver mening i praksis.

I de mellemliggende perioder vil du have din daglige gang i varehuset, hvor du arbejder tæt sammen med gode kolleger. Her vil dit fokus være på både kunder og råvarer, og sammen med dit team kan du afprøve al den viden og læring, som I har lært på de forskellige skoleophold.

Kommer du direkte fra 9. eller 10. klasse? Så starter du med at tage grundforløbet inden for slagterfaget på en erhvervsskole. Denne del af uddannelsen har en varighed af 6 måneder. Derefter skal du stå i lære i 3,5 år.

Har du allerede gennemført grundforløbet? Så skal du blot stå i lære i 3,5 år.

 

Dit springbræt til en spændende karriere

Som gourmetslagter i Bilka kan du se frem til en spændende karriere. Vi stræber efter at give dig det bedste grundlag for, at du kan vokse og udvikle dig.

Du bliver en del af vores dedikerede team af dygtige kollegaer, hvor du får mulighed for at lære alle aspekter af slagterhåndværket og blive ekspert inden for dit felt. Du lærer at skabe unikke madoplevelser for vores kunder og bidrager til at skabe en mere smagfuld hverdag.

11

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for gourmetslagterelever i Bilka.

Se ledige stillinger