Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter?

Nogle mennesker har det i sig – andre har det ikke. Passionen for madlavning og evnen til at lave madoplevelser som andre husker. I Bilka udbyder vi gourmetslagteruddannelsen som er for dig, der brænder for kvalitet og god smag. Lækkert kød, garniture og smagfulde delikatesser er blot noget af det, du som gourmetslagter kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

Det er ikke blot et kvalitetstempel at købe kød hos slagteren – det er fremtiden. Kvalitet, økologi og gourmetoplevelser er kommet for at blive, så der bliver brug for dygtige gourmetslagtere i fremtiden. De fleste mennesker sætter nemlig pris på den gode og faglige vejledning, de kan få ved slagteren – både når det gælder en hyggelig middag for to, og når de får venner på besøg.

Du tager en elevuddannelse, hvor du sætter kvalitet og faglig stolthed højt samtidig med, at du har kunder og salg for øje. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Ud over skoleopholdene på teknisk skole deltager du også på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Bilka.

 

Har du appetit på mere? Bare rolig – vi har en spændende fremtid ventende på dig, der gerne vil gøre karriere hos os efter endt uddannelse. Hvad enten du drømmer om at dygtiggøre dig som gourmetslagter, eller har viljen til at blive leder, så viser vi vejen.

Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og fremtidsmuligheder lige her: FAQ Gourmetslagter.

 

Vi har en karrierevej til dig der har viljen

1. TRIN
Gourmetslagter-elev
2. TRIN
Gourmetslagter-svend
3. TRIN
Produktions-koordinator
4. TRIN
Produktionsleder
5. TRIN
Slagtermester
6. TRIN
Sektionschef

SALLING GROUP SKILLS
I Salling Group ynder vi at dyrke de elever, der sætter en ekstra dyd i at levere en god indsats. Derfor afholder vi hvert år Salling Group Skills, hvor vores bager- og gourmetslagterelever dyster om ære, anerkendelse og flotte præmier.

 

Her trænes de faglige discipliner – og ikke mindst skal eleverne samarbejde på tværs af håndværk med henblik på at sammensætte og lave lækre menuer bestående af bagværk, kød, garniture og desserter. Salling Group Skills er passion for håndværket.

Se ledige stillinger

Find vej videre

Hold dig opdateret

Få tilsendt nyheder omkring uddannelsen

Se de andre uddannelser

Klik på den uddannelse du er klar til at vise viljen