Nice-to-know - Bager

Vi har rigtig meget på hjerte – men for ikke at kede dig med lange tekster har vi samlet alt ”nice-to-know” om uddannelsen som bager herunder:

Sådan foregår din uddannelse og skoleophold

Uddannelsen til bager tager i alt 4 år. Har du gennemført grundforløbet inden for bager, når du starter i lære hos os, skal du være i lære i 3 år og 6 måneder.

Din uddannelse er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på teknisk skole. Udover skoleopholdene på teknisk skole skal du også deltage på to skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group på Salling Group Academy, Bøgehøj.

Sådan er din hverdag i varehuset

Du får job som bager i en af vores mange varehuse. Her kommer du til at arbejde med alle aspekter af bagerfaget og medvirker til, at vores kunder får den bedste kundeoplevelse. At være bagerelev i Bilka betyder ikke, at du altid skal stå tidligt op. Det skal du indimellem, men kunderne i vores varehuse skal kunne købe frisk brød i hele åbningstiden, og det skal du være med til at sørge for.

Din fremtid som bagerelev

Karrieremulighederne er mange og omfatter fx bagersvend, bagermester, indkøber og konsulent. Det er ikke tilfældigt, at adskillige topledere i ind- og udland er udlært hos os. Bare brug os som springbræt! For eksempel er 5 ud af 10 varehuschefer i Bilka tidligere elever.

Rigtig mange elever bliver hos os efter endt uddannelse fordi vores organisation er så stor, at du kan udvikle dig i lige nøjagtigt den retning, du har lyst og evner til – både i og uden for Danmark. Med en uddannelse fra Bilka får du kompetencer, viden og erfaringer, som er guld værd – også uden for detailbranchen.

Hvis du på et tidspunkt vil søge videre, er mulighederne mange – både inden for erhvervslivet og på de videregående uddannelser på et akademi.

Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram
Se på Instagram