Nice-to-know - Gourmetslagter

Vi har rigtig meget på hjerte – men for ikke at kede dig med lange tekster har vi samlet alt ”nice-to-know” om uddannelsen som gourmetslagter herunder:

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Ud over skoleopholdene på teknisk skole deltager du også på to skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

Disse skoleophold foregår på Salling Group Academy i Ebeltoft.

Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10.klasse skal du starte med at tage grundforløbet indenfor slagterfaget på en erhvervsskole. Det tager 6 måneder. Derefter skal du stå i lære i 3 år.

Hvis du allerede har gennemført grundforløbet inden du starter i lære hos os, skal du stå i lære i 3 år.

Sådan er din hverdag i varehuset

Som slagter i Bilka, er du gourmetslagter, købmand og kok på samme tid.

Din hverdag består nemlig både af forarbejdning og tilberedning af kød såvel som vejledning af kunder. Du får med andre ord en hverdag med masser af kød på.

Din fremtid som gourmetslagter

Det er ikke tilfældigt, at adskillige topledere i ind- og udland er udlært hos os. Bare brug os som springbræt! For eksempel er 5 ud af 10 varehuschefer i Bilka tidligere elever. Derudover gør mange af vores gourmetslagterelever senere karriere indenfor ledelse. Rigtig mange bliver hos os efter endt uddannelse, fordi vores organisation er så stor, at du kan udvikle dig i lige nøjagtigt den retning, du har lyst og evner til – både i og uden for Danmark.

Med en gourmetslagter uddannelse får du kompetencer, viden og erfaringer, som er guld værd, og mulighederne er derfor mange. Bilka giver nemlig dig mulighed for, at læse videre på en af de tilknyttede videregående uddannelser og kurser.