Nice-to-know - Gourmetslagter med speciale i delikatesse

Vi har rigtig meget på hjerte – men for ikke at kede dig med lange tekster har vi samlet alt ”nice-to-know” om uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse herunder:

Sådan foregår din uddannelse og skoleophold

Du tager en uddannelse, hvor du sætter kvalitet og faglig stolthed højt samtidig med, at du har kunder og salg for øje. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Udover skoleopholdene på teknisk skole deltager du også på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

Hvis du har 9. eller 10. klasse, så tager gourmetslagter med speciale i delikatesse uddannelsen 3 1/2 år at gennemføre. Har du gennemført grundforløbet “Mad og oplevelser”, står du i lære i 3 år, inden du modtager dit svendebrev.

Sådan er din hverdag i varehuset

Du kommer til at arbejde med tilberedning af både lune retter samt det varme og kolde køkken, ligesom du lærer om finudskæring af kød og om håndværket bag gode specialiteter.

Slagtermesteren bliver din nærmeste chef og vil sørge for at lære dig alt, hvad du skal vide om dit fag. I praktikperioderne er kunderne og råvarerne i fokus – og du får travlt, men bliver en del af et gourmetslagter- og gourmetslagter med speciale i delikatesseteam, hvor der eksisterer et super fedt, kollegiealt miljø.

Din fremtid som gourmetslagter med speciale i delikatesseelev

Det er ikke tilfældigt, at adskillige topledere i ind- og udland er udlært hos os. Bare brug os som springbræt! For eksempel er 5 ud af 10 varehuschefer i Bilka tidligere elever. Derudover gør mange af vores elever senere karriere indenfor ledelse. Rigtig mange bliver hos os efter endt uddannelse, fordi vores organisation er så stor, at du kan udvikle dig i lige nøjagtigt den retning, du har lyst og evner til – både i og uden for Danmark.

Bilka får du kompetencer, viden og erfaringer, som er guld værd – også uden for detailbranchen. Hvis du på et tidspunkt vil søge videre, er mulighederne mange – både inden for erhvervslivet og på de videregående uddannelser på et akademi.