Karrierevejen

Vi går forrest. Går du med?

Hvis du vil, så har du hos Bilka mulighed for at gå hele vejen. Tag blot et trin ad gang. Hele vejen fra elev til varehuschef.

Undervejs vil du blive udfordret og underholdt. Alt ud fra den forudsætning, at du er fagligt kvalificeret og opfylder de forventninger, som vi har til dig.

Trin 1

ELEV

På første trin kan du blive elev i Bilka.

Ledelsesniveau: Selvledelse

FunktionElitebagerelev, gourmetslagterelev, gourmetslagterelev med speciale i delikatesse, management trainee, retail manager og salgselev

Hvad laver en elev?
Som elev i Bilka venter der dig en uddannelse med praksisnært indhold. Du får kompetencer inden for ledelse, produktionsplanlægning og drift, og du vil arbejde med alle de elementer der skal til for, at få en moderne arbejdsplads til at spille.

Du bliver fra begyndelsen engageret i et sprudlende arbejdsliv. Du får masser af ansvar, selvom du er under uddannelse. I Bilka er du nemlig allerede i gang med din karriere inden for dit fagområde – også under uddannelse.

Trin 2

SALGSASSISTENT / SVEND

På andet trin kan du blive salgsassistent eller svend i Bilka.

Ledelsesniveau: Selvledelse

Funktion: Salgsassistent, svend

Hvad laver en salgassistent?
Som salgsassistent er dine primære opgaver kundevejledning, samarbejde, salg, drift – samt en masse andet spændende, udfordrende og praksisnært.

Hvad laver en svend?
Som svend bruger du dit håndværk til at rådgive og vejlede kunderne – uanset om du er bagersvend eller slagtersvend. Du bruger med stolthed dine faglige og kommunikative kompetencer i det daglige arbejde med både kød og kvalitet.

Trin 3

TEAMKOORDINATOR / PRODUKTIONSKOORDINATOR

På tredje trin kan du blive teamkoordinator eller produktionskoordinator i Bilka.

Ledelsesniveau: Selvledelse

Funktion: Teamkoordinator, produktionskoordinator 

Hvad laver en teamkoordinator?
Som teamkoordinator går du forrest i teamet, så I sammen får afdelingen til at skinne og skabe blikfang for alle de aktuelle tilbud. Du kommer til at arbejde en del med planlægning og opfølgning, men tager også del i de praktiske opgaver.

Hvad laver en produktionskoordinator? 
Som produktionskoordinator planlægger og deltager du aktivt i driften, samtidig med at du assisterer mesteren og produktionslederen i de daglige ledelsesopgaver.

Trin 4

AFDELINGS-, PRODUKTIONS- OG TEAMLEDER / MESTER

På fjerde trin kan du blive afdelingsleder, produktionsleder, teamleder eller mester i Bilka.

Ledelsesniveau: Leder af medarbejdere

Funktion: Afdelingsleder, produktionsleder, teamleder, mester

Hvad laver en afdelingsleder?
Som afdelingsleder har du ansvaret for afdelingens driftsmæssige resultater og medarbejdernes trivsel. Du kommer til at arbejde med planlægning og opfølgning og står for den daglige ledelse af afdelingen, samtidig med at du er ansvarlig for din egen tilstedeværelse på gulvet.

Hvad laver en produktionsleder?
Som produktionsleder er du helt tæt på produktet og produktionen, samtidig med at du får alle muligheder for at vokse som leder, da du arbejder tæt sammen med din mester og overtager ledelsen når mester ikke er der. Du sikre kvaliteten af afdelingens produkter og uddelegerer opgaver til teamet.

Hvad laver en teamleder?
Som teamleder går du forrest i teamet, så I sammen får afdelingen til at skinne og skabe blikfang for alle de aktuelle tilbud. Du kommer til at arbejde en del med planlægning og opfølgning, men tager også del i de praktiske opgaver.

Hvad laver en mester?
Som mester i Bilka er du med til at gå forrest – sammen med dit team. Uanset om du er bagermester eller slagtermester. I rollen kombinerer du det praktiske og det administrative, og er dermed med til at sørge for, at der leveres kvalitet over hele linjen.

Trin 5

SEKTIONSCHEF

På femte trin kan du blive sektionschef i Bilka.

Ledelsesniveau: Leder af ledere

Funktion: Sektionschef

Hvad laver en sektionschef?
Som sektionschef er du sammen med varehuschefen en del af varehusledelsen og kommer derfor helt tæt på beslutningerne. Afhængigt af varehusets størrelse får du ansvaret for mellem 30 og 180 medarbejdere.

 

Trin 6

VAREHUSCHEF

På sjette trin kan du blive varehuschef i Bilka.

Ledelsesniveau: Leder af ledere af ledere

Funktion: Varehuschef

Hvad laver en varehuschef?
Som varehuschef er du den øverste leder i varehuset, og den som i sidste ende er ansvarlig for, at varehuset leverer resultater.

Vil du
vide mere?

 

Det forstår vi godt! Følg med her, når vi deler ud af vores viden om uddannelserne, hverdagen som elev – og meget mere. Du får værdifuld indsigt i dine karrieremuligheder.

 

Tilmeld dig her