Har du viljen til at blive den dygtigste elitebager?

Hvis du drømmer om at bage brød og kager til mere end 5000 kunder om dagen, og hvis du samtidig sætter en ære i håndværket og dét at rådgive kunderne, så er en uddannelse som elitebager i Bilka sikkert noget for dig. Hvis du viser viljen, så har du mange muligheder for at gøre karriere efter endt uddannelse både i og udenfor Salling Group.

Som elitebagerelev får du en uddannelse, hvor du både har hænderne i bolledejen og får kompetencer indenfor ledelse, produktionsplanlægning og drift. Du kommer til at arbejde med alle de elementer, der skal til for at få en moderne produktion til at fungere.

Uddannelsesforløbet

Din uddannelse er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole. Du kommer også på to spændende skoleophold sammen med andre elever fra Salling Group på Salling Groups eget uddannelsescenter Salling Group Academy i Ebeltoft.

 

Imellem skoleopholdene arbejder du i varehuset sammen med gode kolleger. Her arbejder du med alle aspekter af bagerfaget og er med til at give vores kunder den bedste kundeoplevelse.

At være elitebagerelev i Bilka betyder ikke, at du altid skal stå tidligt op. Det skal du engang imellem, men kunderne i vores varehuse skal kunne købe frisk brød i hele åbningstiden, og det skal du være med til at sørge for. Og når du går hjem, kan du glæde dig over alt det, du har været med til at producere til glæde og gavn for kunderne.

Læs mere om uddannelsen, din hverdag i varehuset og fremtidsmuligheder lige her: FAQ-Elitebager.

 

Se video

play-button

Vi har en karrierevej til dig der har viljen

1. TRIN
Elitebagerelev
2. TRIN
Bagersvend
3. TRIN
Produktions-koordinator
4. TRIN
Produktions-leder
5. TRIN
Bagermester
6. TRIN
Sektionschef

SALLING GROUP SKILLS

I Salling Group ynder vi at dyrke de elever, der sætter ekstra dyd i at levere en god indsats. Derfor afholder vi hvert år Salling Group Skills, hvor vores bager- og gourmetslagterelever dyster om ære, anerkendelse og flotte præmier.

Her trænes de daglige discipline – og ikke mindst skal eleverne samarbejde på tværs af håndværk med henblik på at sammensætte og lave lækre menuer bestående af bagværk, kød, garniture og desserter. Salling Group Skills er passion for håndværket.

Se ledige stillinger

Find vej videre

Hold dig opdateret

Få tilsendt nyheder omkring uddannelsen

Se de andre uddannelser

Klik på den uddannelse du er klar til at vise viljen