Elitebager

Ved du hvad, der er elite?

At bage brød og kager til mere end 5000 kunder hver dag! Sætter du samtidig en ære i godt håndværk og god rådgivning, så er du klar til en uddannelse som elitebager i Bilka.

ADGANGSKRAV

9/10. klasse

VARIGHED

Fra 4 år

ØKONOMI

Elevløn

Hvad laver en elite­bager?

Som elitebagerelev i Bilka får du en uddannelse, hvor du har hænderne godt og grundigt i bolledejen. Derudover får du kompetencer inden for ledelse, produktionsplanlægning og drift.

Du vil, under din uddannelse, arbejde med de elementer, der skal til for, at en moderne produktion fungerer, som den skal.

 

Uddannelsesforløbet

Uddannelsen til elitebager i Bilka er en solid kombination af praktik i varehuset og skoleophold på en erhvervsskole. Uddannelsen indebærer også to skoleophold sammen med andre elever fra Bilka og Salling Group. De finder sted på Salling Group Academy i Ebeltoft – Salling Groups helt eget uddannelsescenter.

Når du ikke er på skole, vil din hverdag finde sted i varehuset, hvor du vil arbejde tæt sammen med resten af dit team. Her kommer I omkring alle elementer af bagerfaget. På den måde giver I i fællesskab vores kunder den bedste oplevelse – hver dag.

Skal du så tidligt op hver dag, når du bliver elitebager? Nej, det er ikke nødvendigt. Sommetider vil du have de tidlige vagter, men vores kunder skal have mulighed for at købe frisk brød i hele vores åbningstid, så der vil uden tvivl være skiftende arbejdstider.

 

Uddannelsen til elitebager i Bilka består af to trin:

 

Trin 1 er Grundforløbet Bagværker. Det tager 2 år og indeholder 8 ugers skoleophold

Trin 2 er Specialet Detailbager. Det tager 1 ½ år og indeholder 11 ugers skoleophold

 

Under hele dit uddannelsesforløb har du mulighed for at omsætte al din teoretiske viden i praksis. Alt du lærer på skole vil du kunne udfolde i praksis imellem skoleopholdene.

Bagerfagets afsluttende svendeprøve finder sted efter det sidste skoleophold. Det afslutter du inden for specialet detailbager. Når din elevuddannelse er afsluttet er du Elitebager by Salling Group.

3

ledige stillinger

Klik videre og se vores ledige stillinger for elitebagerelever i Salling Group.

Se ledige stillinger